Szeged MJV Önkormányzata, mint Gesztor Ajánlatkérő által lebonyolított közbeszerzési eljárása, Szeged Város közigazgatási
területén működő önkormányzati fenntartású óvodák, illetve az állami intézményfenntartó központ valamint az állami szakképzési
és felnőttképzési szerv fenntartásában lévő köznevelési intézmények, továbbá önkormányzati fenntartású bölcsődék ellátottjai
és dolgozói, valamint egyes intézmé...
Szeged MJV Önkormányzata, mint Gesztor Ajánlatkérő által lebonyolított közbeszerzési eljárása, Szeged Város közigazgatási
területén működő önkormányzati fenntartású óvodák, illetve az állami intézményfenntartó központ valamint az állami szakképzési
és felnőttképzési szerv fenntartásában lévő köznevelési intézmények, továbbá önkormányzati fenntartású bölcsődék ellátottjai
és dolgozói, valamint egyes intézményeinek dolgozói számára 2016. szeptember 01-től 2023. július 31-ig történő közétkeztetési
szolgáltatás biztosítása. Ezen belül éves átlagban kb. 963 étkezési fő bölcsődei, 4.092 étkezési fő óvodai, 7.086 étkezési
fő általános iskolai, 1.180 étkezési fő középiskolai, 612 étkezési fő kollégiumi ellátotti, és 1.000 étkezési fő köztisztviselői,
közalkalmazotti étkezési létszámú megrendelő részére, éves átlagban kb. 262 243 adag reggeli, 2 155 995 adag tízórai, 2 669
365 adag meleg ebéd, 2 048 413 adag uzsonna, 77 525 adag meleg vacsora normál és diétás közétkeztetési szolgáltatása. Ajánlatkérő
a Kbt. 46. § (2) bekezdés alapján, a mennyiség ajánlati értékétől való eltérést mínusz 20 %-ban határozza meg. A nyertes Ajánlattevő
kötelezettsége, hogy saját pénzügyi forrásból alakítsa ki a szolgáltatás 2016. szeptember 01-én kezdődő napjáig a közétkeztetés
ellátásához szükséges alábbi személyi és tárgyi feltételeket: a) a legalább 14.000 ebéd adag / nap HACCP rendszer szerint
működtetett főzőkonyha kapacitás ingatlan és eszköz rendszerét, b) a szolgáltatás megkezdése érdekében - szükség esetén -
tervezési, átalakítási, bontási és építési, épületgépészeti, villamossági felújítást, valamint energetikai helyreállítást,
c) a szolgáltatás ellátásához szükséges személyzet foglalkoztatását, d) a fertőtleníthető tárgyi eszközöket, gépeket, amelyek
az étel alapanyagok beszállítását, az alapanyagok előkészítését, az ételek elkészítését, azok melegen tartását szolgálják,
e) az étel szállításhoz szükséges melegen vagy hűtve tartó, HACCP rendszernek megfelelő, fertőtleníthető, hőtároló edényeket,
speciális rozsdamentes ételhordókat, f) a szállításhoz szükséges gépjármű parkot és annak folyamatos üzemeltetését, g) a felmelegítést
biztosító tárgyi eszközöket, h) az ellátottak részére történő felszolgálásig szükséges edényeket, i) a konyhákba a tálaláshoz,
étkezéshez, szükséges, az egyes gyerek korosztály szükségleteinek megfelelő méretű és anyagú üveg, porcelán tálakat, edényeket,
poharakat, kancsókat, mosható / letörölhető asztalterítőket, étkező eszközöket és rozsdamentes evőeszközöket, az óvodák kivételével,
j) a teljesítési, fogyasztási helyeken melegítő eszközöket, hűtőgépeket, az ételek tálalásához szükséges (hőtárolós) edényeket,
a speciális rozsdamentes ételhordókat, az óvodák kivételével, k) a normál ételadagok és a diétás étkezésnél az egyéni tálcás
ételek kiszállításához szükséges rozsdamentes és / vagy hőtárolós ételhordókat, l) az árumozgató eszközöket, göngyölegeket
(rekeszek, ládák, badellák, stb.) A nyertes Ajánlattevőnek saját költségén kell gondoskodnia a szerződéses szolgáltatás időtartama
alatt a szolgáltatás ellátásához szükséges tárgyi eszközök folyamatos pótlásáról, cseréjéről, javításáról. A szolgáltatás
folyamatos és magas szintű teljesítése esetén, az Ajánlatkérő opciós jogot tart fenn arra, hogy 2022. november 15. és 2022.
december 15. között tett egyoldalú jognyilatkozatával a szolgáltatást megrendelje a 2023. augusztus 01-től 2026. július 31-ig
tartó időszakra, az időszakon belül bármely időtartamra.