Szeged MJV Önkormányzata, mint Gesztor Ajánlatkérő által lebonyolított közbeszerzési
eljárása, Szeged Város közigazgatási területén működő önkormányzati fenntartású óvodák,
illetve az állami intézményfenntartó központ valamint az állami szakképzési és felnőttképzési
szerv fenntartásában lévő köznevelési intézmények, továbbá önkormányzati fenntartású
...
Szeged MJV Önkormányzata, mint Gesztor Ajánlatkérő által lebonyolított közbeszerzési
eljárása, Szeged Város közigazgatási területén működő önkormányzati fenntartású óvodák,
illetve az állami intézményfenntartó központ valamint az állami szakképzési és felnőttképzési
szerv fenntartásában lévő köznevelési intézmények, továbbá önkormányzati fenntartású
bölcsődék ellátottjai és dolgozói, valamint egyes intézményeinek dolgozói számára
2016. szeptember 01-től 2023. július 31-ig történő közétkeztetési szolgáltatás biztosítása.
Ezen belül éves átlagban kb. 963 étkezési fő bölcsődei, 4.092 étkezési fő óvodai,
7.086 étkezési fő általános iskolai, 1.180 étkezési fő középiskolai, 612 étkezési
fő kollégiumi ellátotti, és 1.000 étkezési fő köztisztviselői, közalkalmazotti étkezési
létszámú megrendelő részére, éves átlagban kb. 262 243 adag reggeli, 2 155 995 adag
tízórai, 2 669 365 adag meleg ebéd, 2 048 413 adag uzsonna, 77 525 adag meleg vacsora
normál és diétás közétkeztetési szolgáltatása. Ajánlatkérő a Kbt. 46. § (2) bekezdés
alapján, a mennyiség ajánlati értékétől való eltérést mínusz 20 %-ban határozza meg.
A nyertes Ajánlattevő kötelezettsége, hogy saját pénzügyi forrásból alakítsa ki a
szolgáltatás 2016. szeptember 01-én kezdődő napjáig a közétkeztetés ellátásához szükséges
alábbi személyi és tárgyi feltételeket: a) a legalább 14.000 ebéd adag / nap HACCP
rendszer szerint működtetett főzőkonyha kapacitás ingatlan és eszköz rendszerét, b)
a szolgáltatás megkezdése érdekében - szükség esetén - tervezési, átalakítási, bontási
és építési, épületgépészeti, villamossági felújítást, valamint energetikai helyreállítást,
c) a szolgáltatás ellátásához szükséges személyzet foglalkoztatását, d) a fertőtleníthető
tárgyi eszközöket, gépeket, amelyek az étel alapanyagok beszállítását, az alapanyagok
előkészítését, az ételek elkészítését, azok melegen tartását szolgálják, e) az étel
szállításhoz szükséges melegen vagy hűtve tartó, HACCP rendszernek megfelelő, fertőtleníthető,
hőtároló edényeket, speciális rozsdamentes ételhordókat, f) a szállításhoz szükséges
gépjármű parkot és annak folyamatos üzemeltetését, g) a felmelegítést biztosító tárgyi
eszközöket, h) az ellátottak részére történő felszolgálásig szükséges edényeket, i)
a konyhákba a tálaláshoz, étkezéshez, szükséges, az egyes gyerek korosztály szükségleteinek
megfelelő méretű és anyagú üveg, porcelán tálakat, edényeket, poharakat, kancsókat,
mosható / letörölhető asztalterítőket, étkező eszközöket és rozsdamentes evőeszközöket,
az óvodák kivételével, j) a teljesítési, fogyasztási helyeken melegítő eszközöket,
hűtőgépeket, az ételek tálalásához szükséges (hőtárolós) edényeket, a speciális rozsdamentes
ételhordókat, az óvodák kivételével, k) a normál ételadagok és a diétás étkezésnél
az egyéni tálcás ételek kiszállításához szükséges rozsdamentes és / vagy hőtárolós
ételhordókat, l) az árumozgató eszközöket, göngyölegeket (rekeszek, ládák, badellák,
stb.) A nyertes Ajánlattevőnek saját költségén kell gondoskodnia a szerződéses szolgáltatás
időtartama alatt a szolgáltatás ellátásához szükséges tárgyi eszközök folyamatos pótlásáról,
cseréjéről, javításáról. A szolgáltatás folyamatos és magas szintű teljesítése esetén,
az Ajánlatkérő opciós jogot tart fenn arra, hogy 2022. november 15. és 2022. december
15. között tett egyoldalú jognyilatkozatával a szolgáltatást megrendelje a 2023. augusztus
01-től 2026. július 31-ig tartó időszakra, az időszakon belül bármely időtartamra.