Budapest, IX. kerület Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmények Igazgatósága számára szociális étkeztetés/közétkeztetés
biztosítása.
A szociális igazgatásról és szociális ellátásokról 1993. évi III. törvény szerint kötelező feladat a szociális alapszolgáltatás keretében a
szociális étkeztetés biztosítása. Ennek következtében az étkezést igénybe vevők száma nem állandó, ezért a napi adagszámok is
változóak,...
Budapest, IX. kerület Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmények Igazgatósága számára szociális étkeztetés/közétkeztetés
biztosítása.
A szociális igazgatásról és szociális ellátásokról 1993. évi III. törvény szerint kötelező feladat a szociális alapszolgáltatás keretében a
szociális étkeztetés biztosítása. Ennek következtében az étkezést igénybe vevők száma nem állandó, ezért a napi adagszámok is
változóak, az igénybe vevők számától függően folyamatosan változhat.
1) Vállalkozó vállalja a Megrendelő ellátottjai részére
- szociális étkeztetési/közétkeztetési ellátás biztosítását
- szociális étkeztetési/közétkeztetési ellátás biztosításához kapcsolódó igénybevevői címekre történő kiszállítást
- rendezvényi étkeztetést
- táborozási étkeztetést
a jelen szerződésben foglalt tartalommal.
2) Vállalkozó a szociális étkeztetési/közétkeztetési ellátás biztosítását a jelen szerződésbe foglalt feltételekkel biztosítja:
a) A szociális igazgatásról és szociális ellátásokról 1993. évi III. törvény szerint kötelező feladat a szociális alapszolgáltatás
keretében a szociális étkeztetés biztosítása. Ennek következtében az étkezést igénybe vevők száma nem állandó, ezért a napi
adagszámok is változóak, az igénybe vevők számától függően folyamatosan változhat.
b) Differenciálva normál, cukorbeteg, epe diétás, tejmentes valamint gluténmentes diéta típusokra (70% normál, 10% epe diétás,
tejmentes, valamint gluténmentes, 20 %-ban cukormentes), hétfőtől – péntekig Cook-chill (főzés-hűtés) technológia alkalmazásával
egyedileg adagonként kicsomagolva, valamint a szombati, vasárnapi, munkaszüneti napra biztosított étkeztetést szintén Cook-chill
(főzés-hűtés) technológia1 alkalmazásával egyedileg kicsomagolva 6 telephelyre történő szállítással, valamint egyéni igénybe vevői
címekre a IX. kerület közigazgatási területén történő kiszállítással. Szombati étkezés esetén pénteki kiszállítással, a folyamatos
munkarendben működő két telephelyünkre a vasárnapi étkezést pénteki kiszállítással, munkaszüneti napokon, ünnepnapokon az azt
megelőző utolsó munkanapi kiszállítással:
- hétköznaponként (hétfőtől-péntekig):
• 326 adag/nap előre adagonként kicsomagolt meleg ebéd
• 3 éves kor feletti gyermekek részére 12 adag/nap, adagonként kicsomagolt reggeli, tízórai, meleg ebéd uzsonna és vacsora
• felnőttek, idősek részére 12 adag/nap, adagonként kicsomagolt reggeli, tízórai, meleg ebéd uzsonna és vacsora
- szombati étkezésre pénteki kiszállítással (/nap)
• 193 adag/nap adagonként előre kicsomagolt Cook-chill főzés-hűtés technológia alkalmazásával készített ebéd, pénteki
kiszállítással,
• 3 éves kor feletti gyermekek részére 12 adag reggeli, tízórai, adagonként előre kicsomagolt Cook-chill főzés-hűtés technológia
alkalmazásával készített ebéd, uzsonna és vacsora
• felnőttek, idősek részére 12 adag reggeli, tízórai, adagonként előre kicsomagolt Cook-chill főzés-hűtés technológia
alkalmazásával készített ebéd, uzsonna és vacsora
- vasárnapi étkezésre pénteki kiszállítással, illetve munkaszüneti napokon, ünnepnapokon az azt megelőző utolsó munkanapi
kiszállítással:
• 3 éves kor feletti gyermekek részére 12 adag /nap reggeli, tízórai, előre kicsomagolt adagonként Cook-chill főzés-hűtés
technológia alkalmazásával készített ebéd, uzsonna és vacsora
• felnőttek, idősek részére 12 adag /nap reggeli, tízórai, előre kicsomagolt adagonként Cook-chill főzés-hűtés technológia
alkalmazásával készített ebéd, uzsonna és vacsora
Vállalkozó vállalja, hogy a reggelit és a tízórait 06.00 óráig, az ebédet, uzsonnát és az vacsorát 11.00 óráig szállítja a szolgáltatást
igénybe vevő intézményi telephelyekre az VI.2. pontban foglalt létszámadatoknak megfelelően.
A szolgáltatási tevékenység magában foglalja az étel kiszállítási, valamint a keletkező hulladék kezelési- és elszállítási tevékenységet
és az azokhoz szükséges eszközök biztosítását is, mely szolgáltatás tevékenységének meg kell felelni a vonatkozó, hatályos jogszabályi
előírásoknak.
Vállalkozó évszaktól függő – aktuális – 1 hetes menüsort (1 hetes őszi, 1 hetes téli, 1 hetes tavaszi, 1 hetes nyári menüsort) készít 4
hetes ciklusokban ismétlődve, normál, epe-diétás, tejmentes és cukorbeteg-diétás étkeztetés esetében is. A menüsortól való eltérés, a
szezonális lehetőségeket is beleszámítva maximum 20% lehet. Vállalkozó vállalja, hogy eltérés esetén a diétás étrendet és diétás
étlapot kizárólag dietetikus szakképesítéssel rendelkező szakember tervezi.
Vállalkozó szociális étkeztetési/közétkeztetési ellátás biztosításához kapcsolódó igénybevevői címekre történő kiszállítást a jelen
szerződésbe foglalt feltételekkel biztosítja:
A tárgyi szerződés IV.2. pontjában rögzített telephelyre történő szállításon felül, az ott meghatározott ételmennyiségből értendően a
vállalkozó feladata heti 5 alkalommal hétköznapokon a Megrendelő által megjelölt természetes személyek részére a megadott
Budapest IX. kerületi címre a vállalkozó által elkészített előre csomagolt ételek kiszállítása.
Vállalkozó rendezvényi étkeztetést a jelen szerződésbe foglalt feltételekkel biztosítja:
a FESZGYI évente 1x tartandó rendezvényére külön rendelt - előre egyeztetett menüsorból választott - étkezés biztosítása, egytálétel
formájában kb.130 adag mennyiségben 65 év feletti korosztály részére.
Vállalkozó táborozási étkeztetést a jelen szerződésbe foglalt feltételekkel biztosítja:
A napi közétkeztetéstől függetlenül külön rendelt étkezés biztosítása, július 01. és augusztus 31. időintervallum között négy héten
keresztül napi 3X étkezés formájában kb. 500 adag mennyiségben 6-18 éves korosztály részére.
További részletek a szerződéstervezetben.
(az építési beruházás, árubeszerzés vagy szolgáltatás jellegének megfelelően)