Kapcsolat
I.D.: 107397410

MH EK HÉMORI élelmezés beszerzése 2025-2026

A szerződés típusa:
Szolgáltatásmegrendelés
A dokumentum típusa:
Új kiírások, ajánlati felhívások
CPV kódok:
55523000
Beadási határidő:
2025.01.31 10:00
Ajánlatkérő szervezet:
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ
Rövid összefoglaló:
Ajánlatkérő (AK) a közbeszerzési dokumentumokban foglalt szolgáltatás beszerzését kezdeményezi. Beszerzés mennyisége a keretösszeg,
mely nettó 757 452 000 forint. AK a keretösszeg minimum 70 %-nak lehívására vállal kötelezettséget. A betegélelmezési szolgáltatás
megrendelésére keretszerződés keretében kerül sor. Tervezett élelmezési szolgáltatás mennyisége: 67 524 élelmezési nap/év.
Az élelmezés folyamata az alábbiakból tevődik össze: 1. Ügyvitel. Az élelmezési szolgáltatással kapcsolatos adatok rögzítése
és adatszolgáltatás a Megrendelő felé. 2. Főzőkonyha üzemeltetése 3. A Megrendelő dietetikusai által tervezett ellátotti,
beteg étlapok élelmezési számítógépes programba történő rögzítése, szükség esetén frissítése. 4. A mindenkori aktuális beteg
létszám összesítése 5. Megfelelő minőségű nyersanyagok beszerzése, raktározása. 6. Anyagkiszabás készítése a Megrendelő által
ellenőrzött receptúra alapján. 7. Nyersanyagok előkészítése az ételek elkészítéséhez. 8. Ételek elkészítése (melegkonyha,
hidegkonyha, cukrászat) 9. Ételek melegen tartása a tálalás végéig. 10. Az elkészített ételek organoleptikus (érzékszervi)
vizsgálata („ételkóstolás”) 11. Ételminták vétele és megőrzése. 12. Az ételek egyéni tálcás tálalása a fekvőbetegnek 13. Az
ételek éttermi tálalása a járó betegeknek dietetikus felügyeletével R, E, V. 14. Az ételek éttermi tálalása az alkalmazottaknak
felszolgáló rendszerben. 15. A szennyes edények összeszedése, visszaszállítása a konyhára ételmaradékkal együtt, osztályról
és étteremből. 16. Mosogatás a konyhán • fehér edényzet mosogatás • fekete edényzet mosogatás • szállító edényzet és szállító
konténerek mosogatása • szállító járművek tisztán tartása, fertőtlenítése. 17. Takarítás a Vállalkozónak átadott élelmezési
területen, valamint a hozzátartozó szociális helyiségekben. 18. Az intézményi Katasztrófaterv élelmezési biztosítása. Katasztrófaterv
kidolgozása a Megrendelő által biztosított adatok alapján, meghatározott formában, a szolgáltatás megkezdését követő egy hónapon
belül. A szolgáltatónak rendelkeznie kell olyan raktárkészlettel, amely adott katasztrófa helyzetben biztosítja az ellátást.
19. Biztosítani kell a szalvétát, valamint szükség esetén a műanyag edényezetet (pl. fertőzés esetén, intenzív részlegre)
Az élelmezési nap egy mutatószám, amely alatt egy teljes napi élelmezést értünk, ami 3 főétkezésből és egy kisétkezésből áll.
Az élelmezettek a napi étkezéseket különböző létszámban veszik igénybe, ezért a részétkezéseket élelmezési nappá (súlyozott
átlagszámmá) kell alakítani. A részétkezések egész élelmezési nappá való átalakítását százalékos megoszlás szerint kell elvégezni
(Reggeli: 30%, Ebéd: 40 %, Vacsora: 30%). X) Megrendelő a tárgynap aktuális és előjegyzett beteglétszámadatát a tárgynap 10
óráig írásban jelzi a Vállalkozó részére. Az előjegyzett beteg „A „menüt kap, a diéták 48 órával később változnak. Ételrendelések
módosítása: A tárgynapot 24 órával megelőzően megrendelt étkezési létszámban a megrendelést követően a tárgynapig bekövetkező
változásokat - növekedés esetén: étel pótrendelés - csökkenés esetén: étel lerendelés megnevezésű bizonylaton a betegellátó
osztály, a beteglétszám, egyéni beteg esetén a beteg neve, R, E, V megjelölése, valamint a diéta feltüntetésével kell jelenteni
a Vállalkozó nyilvántartását vezető megbízottja felé, a tárgynapon 10.00 óráig. A hatályos belső intézkedés szerint pót- és
lerendelés tárgynapon 10 óráig történhet a fentiekben megjelölt tartalommal. Az étkezés biztosításának rendje: A rehabilitációs
intézet beutaltjai esetében az előzetes bejelentkezésük alapján történik a Vállalkozó felé az étkezés rendelése. Lemondási
lehetőség nincs. Az élelmezési szolgáltatás az „Élelmezési üzemtechnológiai előírás” c. dokumentumban előírt tevékenységeket
foglalja magában. A szerződés teljesítéséhez szükséges helyiségek, eszközök, berendezések átadására a teljesítés megkezdésekor
kerül sor. Vállalkozó a szolgáltatást folyamatosan – állásidő nélkül – az „Élelmezési üzemtechnológiai előírás” c. dokumentumban
foglaltak szerint, valamint a „Ételadagok nagysága, mennyisége” c. dokumentumban meghatározottak szerint köteles teljesíteni,
szorosan együttműködve a Megrendelő dietetikai szolgálatával és az élelmezési alosztállyal. X)Vállalkozó az elvégzett szolgáltatásról
havonta utólag jogosult számlát kiállítani.
Nuts kód:
Összefoglaló:
Ajánlatkérő (AK) a közbeszerzési dokumentumokban foglalt szolgáltatás beszerzését kezdeményezi. Beszerzés mennyisége a keretösszeg, mely nettó 757 452 000 forint. AK a keretösszeg minimum 70 %-nak lehívására vállal kötelezettséget. A betegélelmezési szolgáltatás megrendelésére keretszerződés keretében kerül sor. Tervezett élelmezési szolgáltatás mennyisége: 67 524 élelmezési nap/év. Az élelmezés folyamata ...
Ajánlatkérő (AK) a közbeszerzési dokumentumokban foglalt szolgáltatás beszerzését kezdeményezi. Beszerzés mennyisége a keretösszeg, mely nettó 757 452 000 forint. AK a keretösszeg minimum 70 %-nak lehívására vállal kötelezettséget. A betegélelmezési szolgáltatás megrendelésére keretszerződés keretében kerül sor. Tervezett élelmezési szolgáltatás mennyisége: 67 524 élelmezési nap/év. Az élelmezés folyamata az alábbiakból tevődik össze: 1. Ügyvitel. Az élelmezési szolgáltatással kapcsolatos adatok rögzítése és adatszolgáltatás a Megrendelő felé. 2. Főzőkonyha üzemeltetése 3. A Megrendelő dietetikusai által tervezett ellátotti, beteg étlapok élelmezési számítógépes programba történő rögzítése, szükség esetén frissítése. 4. A mindenkori aktuális beteg létszám összesítése 5. Megfelelő minőségű nyersanyagok beszerzése, raktározása. 6. Anyagkiszabás készítése a Megrendelő által ellenőrzött receptúra alapján. 7. Nyersanyagok előkészítése az ételek elkészítéséhez. 8. Ételek elkészítése (melegkonyha, hidegkonyha, cukrászat) 9. Ételek melegen tartása a tálalás végéig. 10. Az elkészített ételek organoleptikus (érzékszervi) vizsgálata („ételkóstolás”) 11. Ételminták vétele és megőrzése. 12. Az ételek egyéni tálcás tálalása a fekvőbetegnek 13. Az ételek éttermi tálalása a járó betegeknek dietetikus felügyeletével R, E, V. 14. Az ételek éttermi tálalása az alkalmazottaknak felszolgáló rendszerben. 15. A szennyes edények összeszedése, visszaszállítása a konyhára ételmaradékkal együtt, osztályról és étteremből. 16. Mosogatás a konyhán • fehér edényzet mosogatás • fekete edényzet mosogatás • szállító edényzet és szállító konténerek mosogatása • szállító járművek tisztán tartása, fertőtlenítése. 17. Takarítás a Vállalkozónak átadott élelmezési területen, valamint a hozzátartozó szociális helyiségekben. 18. Az intézményi Katasztrófaterv élelmezési biztosítása. Katasztrófaterv kidolgozása a Megrendelő által biztosított adatok alapján, meghatározott formában, a szolgáltatás megkezdését követő egy hónapon belül. A szolgáltatónak rendelkeznie kell olyan raktárkészlettel, amely adott katasztrófa helyzetben biztosítja az ellátást. 19. Biztosítani kell a szalvétát, valamint szükség esetén a műanyag edényezetet (pl. fertőzés esetén, intenzív részlegre) Az élelmezési nap egy mutatószám, amely alatt egy teljes napi élelmezést értünk, ami 3 főétkezésből és egy kisétkezésből áll. Az élelmezettek a napi étkezéseket különböző létszámban veszik igénybe, ezért a részétkezéseket élelmezési nappá (súlyozott átlagszámmá) kell alakítani. A részétkezések egész élelmezési nappá való átalakítását százalékos megoszlás szerint kell elvégezni (Reggeli: 30%, Ebéd: 40 %, Vacsora: 30%). X) Megrendelő a tárgynap aktuális és előjegyzett beteglétszámadatát a tárgynap 10 óráig írásban jelzi a Vállalkozó részére. Az előjegyzett beteg „A „menüt kap, a diéták 48 órával később változnak. Ételrendelések módosítása: A tárgynapot 24 órával megelőzően megrendelt étkezési létszámban a megrendelést követően a tárgynapig bekövetkező változásokat - növekedés esetén: étel pótrendelés - csökkenés esetén: étel lerendelés megnevezésű bizonylaton a betegellátó osztály, a beteglétszám, egyéni beteg esetén a beteg neve, R, E, V megjelölése, valamint a diéta feltüntetésével kell jelenteni a Vállalkozó nyilvántartását vezető megbízottja felé, a tárgynapon 10.00 óráig. A hatályos belső intézkedés szerint pót- és lerendelés tárgynapon 10 óráig történhet a fentiekben megjelölt tartalommal. Az étkezés biztosításának rendje: A rehabilitációs intézet beutaltjai esetében az előzetes bejelentkezésük alapján történik a Vállalkozó felé az étkezés rendelése. Lemondási lehetőség nincs. Az élelmezési szolgáltatás az „Élelmezési üzemtechnológiai előírás” c. dokumentumban előírt tevékenységeket foglalja magában. A szerződés teljesítéséhez szükséges helyiségek, eszközök, berendezések átadására a teljesítés megkezdésekor kerül sor. Vállalkozó a szolgáltatást folyamatosan – állásidő nélkül – az „Élelmezési üzemtechnológiai előírás” c. dokumentumban foglaltak szerint, valamint a „Ételadagok nagysága, mennyisége” c. dokumentumban meghatározottak szerint köteles teljesíteni, szorosan együttműködve a Megrendelő dietetikai szolgálatával és az élelmezési alosztállyal. X)Vállalkozó az elvégzett szolgáltatásról havonta utólag jogosult számlát kiállítani.

Tesztelje most 7 napig
és értesüljön az aktuális kiírásokról e-mailben

Miért a Tender-értesítő.hu?

  • A legátfogóbb közbeszerzési
    értesítői adatbázis
    Magyarországon és Európában

  • Napi értesítés az új közbeszerzési
    értesítésekről e-mailben

  • Tapasztalt és segítőkész
    ügyfélszolgálat

Regisztráció